SKINPEN

Skinpens avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger Skinpen hen over huden og derved laver en række fine huller i huden, så stimulerer disse huller huden til at gendanne collagen samtidigt med at der skabes en lang række fine mikro kanaler i huden. Disse mikro kanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden,  og derved give hudpleje produkterne mulighed for at nå dybt ind i huden og virke  hvor behovet er størst. Den forøgede optagelse af aktive ingredienser  i huden (f.eks. hyaluronsyrer eller stamceller) giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer fine linier / rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt.

Den avancerede hudnåle teknologi fremmer stimulerer den normale collagendannelse på samme måde som Fractional Laser behandlinger men uden de bivirkninger som den type behandlinger har. Skinpen er også mere effektiv end de fleste former for hudslibninger og kemiske hudpeelinger. 

Skinpen forårsager færre  traumer og mindre skader på huden end traditionelle roller systemer. Derfor er Skinpen-behandlingen nærmest smertefri og uden ubehag, og er en mere sikker og effektiv behandling. De udskiftelige en-gangs nåle fjerner risikoen for smitte mellem patienterne, og den indstillelige nåledybde gør det muligt at skræddersy behandlingen til hvert enkelt formål.

Skinpen er så avanceret, at den endda gør det både sikkert og muligt at bruge den på den fine og sarte hud omkring øjnene, læberne og næsen.

En roller laver aflange huller pga. nålenes vinkel fra de rammer huden til de forlader den igen, hvilket medfører større huller og smerter. Skinpen laver flere huller på kortere tid og hvert hul bliver langt tyndere, hvorfor det er mindre smertefuldt og helingsfasen kortere.