Book Din Tid

Forskellen på SHELLAC™ og gellak/gelpolish

Efter års forskning og udvikling lancerede CND derfor i 2010 SHELLAC™ som et patenteret alternativ til de farvede geléer. CND Shellac™ er en unik hybrid mellem en neglelak og geléen, og fordelene ved SHELLAC™ er mange:

  • Det kan lægges tyndt og elegant som en neglelak, og alligevel fastholde fuld holdbarhed.
  • Det hæfter langt bedre til naturneglen uden brug af fil eller andre hjælpemidler.
  • Det bevarer i modsætning til geléen sin superhøje glans gennem hele perioden.
  • Overfladen er hårdere end geléen, hvorfor den er mere modstandsdygtig overfor slag og ridser.
  • Den er nemmere at aftage end gelé, der skal ikke files, det tager kun 5 minutter i alt med den rigtige metode og kan gøres hjemme.
  • SHELLAC™ indeholder hverken rene Akrylater, Formaldehyd, Glutaraldehyd eller HEMA.

SHELLAC™

er en professionel lak, der giver dig flotte, strålende negle helt uden mærker i over 14+ dage.
Helt unikt bevarer SHELLAC™ glansen i op til 14+ dage, og den er alligevel super nem at fjerne. Det tager kun 5 minutter, ved anvendelsen af tilhørende skånsomme CND remover wraps, og der skal aldrig files på neglene for at fjerne SHELLAC™.

Herved undgår du skader på dine naturnegle, der hverken bliver tynde eller på anden måde tager skade uanset hvor længe du bærer SHELLAC™.

SHELLAC™ findes i mange forskellige farver og udførelser fra “Fransk manicure” (rosa med hvid kant) til flot signalrød og fyldige mørke farver.

Flere gange årligt lancerer CND nye farver i tæt samarbejde med verdens førende modehuse i New York, Milano og Paris.

SHELLAC™ er tynd og fleksibel som neglelak, men videregiver en stærk neglebeskyttelse med en spændstig, spejlblank finish, der forhindrer skår, ridser og udtværinger i lakken – også selvom neglene udsættes for de mest barske aktiviteter.

SHELLAC™ behandlingerne udføres alene hos autoriserede CND-forhandlere.

SHELLAC™ er et beskyttet varemærke og som den eneste UV-lak på markedet fuldt patenteret. Undgå at blive snydt med billige efterligninger.

SHELLAC™, patenteret og beskyttet

SHELLAC™ er et patenteret produkt, og varemærket SHELLAC™ er beskyttet. Det er der en rigtig god grund til. SHELLAC™ er nemlig et  unikt produkt, hvilket vil sige, at der ikke findes andre produkter med samme egenskaber.

Først lidt historie. Gelé-negle har været kendt siden starten af 1990’erne. I 2003 blev den første farvede gelé lanceret, og den blev siden fyldt på flakoner og lanceret under betegnelser som bl.a. gellak, gel color og gel-polish. Umiddelbart et godt bud på et mere holdbart alternativ til en alm. neglelak, men ikke uden problemer. Nogle gelésystemer kræver nemlig at man filer på naturneglen for at opnå vedhæftning, hvilket skader naturneglen. Andre gelésystemer skaller nemt i kanterne hvis laget skal være tyndt og elegant, alle gelésystemer mister hurtigere sin glans og sin farveægthed, de skrumper, og slutteligt er gelé mere besværligt at fjerne end en alm. neglelak.